Elk einde is een begin

Kenniscreatiewiel

OptimizePeople hanteert een gedegen procesaanpak, die bestaat uit verschillende fases en stappen. Elke stap levert nieuwe inzichten op die worden meegenomen in het proces. Denk hierbij aan een delta-analyse, een risicoscan, een planningsoverzicht voor kennisconversie, draaiboeken, een roadmap en meer. Dit zijn uitgekiende rapportages die haarfijn laten zien welke mogelijkheden en uitdagingen er zijn in een organisatie.   

DOOR VEEL TE VRAGEN WORD JE WIJZER

SOCRATESSESSIE

In vroegere tijden voerde Socrates gesprekken over een specifiek onderwerp met een geleerde gesprekspartner. In veel gevallen omringd door een groepje toegewijde luisteraars, achterdochtigen en zelfs afluisteraars.

Socrates vroeg niet alleen naar antwoorden te krijgen maar moedigde ook fundamenteel inzicht in de problematiek. OptimizePeople heeft zich deze methode eigen gemaakt en kan een organisatie kennisdeling, kennisverrijking en kenniscreatie opleveren.

ANALYZE – IMPROVE – GET IT DONE

PRAIORITIZE

OptimizePeople maakt veelvuldig gebruik van PRAIORITIZE, een AI-oplossing die – na het stellen van de juiste vragen – intelligente en realtime dashboards op verschillende gebruikersniveaus genereert. Zo wordt er niet alleen iets gevráágd aan werknemers, maar wordt er ook direct waardevolle informatie teruggegeven aan de werkvloer en management.

Als je wilt dat wij contact opnemen:

Als je zelf contact wilt opnemen:

OptimizePeople
Jozef Israelsplantsoen 6 
7312 RM Apeldoorn

 

06 52011769

 

koffie@optimizepeople.nl